Ringkesan

Thunderbird's 100 Million Learners Bootcamp ing Global Entrepreneurship & Innovation nglengkapi sampeyan kanggo mujudake impen wirausaha lan ngunggahake karir dadi inovator. Kanthi fokus unik ing dinamika global ing jaman gangguan lan owah-owahan kanthi cepet, kurikulum kasebut nampilake wolulas tema sing paling canggih kanggo sukses wirausaha global ing Revolusi Industri Kaping Papat. Program sing pas wektune lan interaktif iki nawakake dimensi anyar ing pendidikan manajemen online sing disesuaikan kanggo keluwesan maksimal, nguatake pimpinan wirausaha lan inovator kanthi template kanggo miwiti bisnis lan organisasi nirlaba global anyar, lan strategi Abad 21 sing wis kabukten kanggo nggawe nilai liwat inovasi ing perusahaan sing wis ana ing saindenging pribadi, nirlaba. lan sektor publik.

Bootcamp 100 Million Learners ing Global Entrepreneurship & Innovation bisa ditindakake dening siswa tanpa biaya, amarga hadiah filantropi saka Inisiatif Global Najafi. Bootcamp cocok kanggo siswa saka kabeh tingkat pendidikan. Iku program tingkat entri saka 100 Million Learners Global Initiative.

Ndaftar      Mlebu

Isi kursus

  • Apa Revolusi Industri Kaping Papat?
  • visi lan penetapan tujuan
  • Kesiapan Organisasi kanggo Skala lan Ekspansi
  • Tumindak Prioritas kanggo Ngasilake Asil Sing Dikarepake
  • Akuntabilitas, Transparansi, lan Etika ing Bisnis
  • Madosi bakat apik kanggo patuwuhan bisnis
  • Nggawe Budaya Bisnis kanggo Pertumbuhan
  • Ngembangake Staff kanggo Wutah Bisnis
  • Mupangatake Rantai Nilai minangka Kauntungan Kompetitif
  • Analisis lan Manajemen Keuangan
  • Pendanaan lan Akses menyang Modal
  • Kemitraan Umum-Swasta kanggo Bisnis
  • Kawirausahaan Sosial
  • Nggawe Kesetiaan Pelanggan Liwat Pemasaran
  • Merek Efektif kanggo Wutah Bisnis
  • Kekayaan Intelektual ing Bisnis
  • Nggunakake Media Sosial kanthi Efektif kanggo Bisnis
  • Definisi ulang Bhinéka, Modal, lan Inklusi kanggo Sukses Bisnis

Kuratator Fakultas

Thunderbird Dean and Director General Sanjeev Khagram

Sanjeev Khagram

Director General, Dean and Foundation Professor of Global Leadership and Global Futures
Placeholder silhouette of the Thunderbird Logo

Diana Bowman

Assoc Dean (ACD) & Professor, Consortium for Science, Policy & Outcomes