Ringkesan

 

Ing tanggal 20 Januari 2022, Thunderbird School of Global Management (Thunderbird), asal saka peringkat Master ing Manajemen No. 1 ing donya, lan Universitas Negeri Arizona (ASU), peringkat No. 1 kanggo inovasi ing AS, ngluncurake Francis lan Dionne. Najafi 100 Million Learners Global Initiative. Inisiatif iki nduweni tujuan kanggo nawakake pendidikan global online saka institusi akreditasi kelas donya ing 40 basa sing beda-beda kanggo para siswa ing ndonya, tanpa biaya kanggo siswa. Wanita lan wanita enom bakal nyathet 70% saka 100 yuta siswa sing bakal ditindakake program kasebut ing saindenging jagad.

Inisiatif Global bakal luwih maju misi Thunderbird kanggo nguatake lan mangaruhi para pemimpin lan manajer global sing nggedhekake keuntungan saka Revolusi Industri Keempat kanggo ngembangake kamakmuran sing adil lan lestari ing saindenging jagad.

Inisiatif Global nawakake telung jalur kanggo para siswa gumantung saka tingkat pendidikan saiki:

1) Program dhasar: Cotent kanggo peserta didik kanthi tingkat pendidikan apa wae.

2) Program Madya: Isi ing tingkat pendidikan SMA utawa sarjana.

3) Kursus lanjutan: Isi ing tingkat pendidikan pascasarjana.

 

DAFTAR      LOGIN

Urip kita diowahi kanthi pengalaman ing Thunderbird lan kita pengin ngluwihi pengalaman transformatif sing padha kanggo wong ing saindenging jagad sing ora duwe kesempatan kanggo ngakses pendhidhikan kelas donya iki.

F. Francis Najafi '77 

Program

Kursus dhasar

Kanggo siswa kanthi tingkat pendidikan apa wae.

Kursus madya

Kanggo siswa sing sekolah menengah utawa sarjana.

Siswa sarjana Thunderbird mesem ing kamera
Siswa sarjana Thunderbird mesem ing kamera

Prinsip Manajemen Global

Rawuh
Gambar mahasiswa Sarjana Manajemen Global mesem ing ngarepe sekelompok mahasiswa sing beda-beda ngomong ing Markas Besar Global sing anyar.
Gambar mahasiswa Sarjana Manajemen Global mesem ing ngarepe sekelompok mahasiswa sing beda-beda ngomong ing Markas Besar Global sing anyar.

Prinsip Akuntansi Global

Rawuh
Siswa Thunderbird Grecia Cubillas lungguh karo laptop ing markas global
Siswa Thunderbird Grecia Cubillas lungguh karo laptop ing markas global

Prinsip Pemasaran Global

Rawuh
Siswa sarjana Thunderbird nggarap laptop saka loteng ing markas global
Siswa sarjana Thunderbird nggarap laptop saka loteng ing markas global

Big Data ing Ekonomi Global

Rawuh
Gambar saka mahasiswa Bachelor of Science ing Perdagangan Internasional nganggo setelan sing mesem ing ruang tunggu Warisan Asia ing Markas Global Thunderbird.
Gambar saka mahasiswa Bachelor of Science ing Perdagangan Internasional nganggo setelan sing mesem ing ruang tunggu Warisan Asia ing Markas Global Thunderbird.

Global Entrepreneurship

Rawuh

Kursus lanjutan

Kursus kanggo siswa sing duwe pendidikan sarjana utawa lulusan. 


Ndaftar kanggo nampa kabar yen kursus kasedhiya ing basa sing dikarepake.

100 ML Perjalanan
Peserta ing 100 Million Learners bisa pra-registrasi ing www.100millionlearners.org. Sawise kursus lan basa sing dikarepake kasedhiya, dheweke kudu ndhaptar ing situs sing padha sing bakal nggawe akun Canvas ing ngendi dheweke bisa njupuk kursus kasebut. Kanggo saben kursus sing sukses, siswa bakal entuk lencana digital saka Badgr. Siswa bisa njupuk kursus kanthi urutan apa wae sing dikarepake lan duwe setaun kanggo ngrampungake wiwit dina ndhaptar. Siswa sing sukses ngrampungake kabeh 5 kursus bakal entuk Sertifikat Pendidikan Eksekutif Thunderbird. Sing kasengsem bisa njaluk sertifikat akreditasi saka ASU / Thunderbird anggere wis entuk B + utawa luwih apik ing saben limang kursus. Yen disetujoni, sertifikat 15-kredit bisa digunakake kanggo transfer menyang institusi liyane, nggayuh gelar ing ASU / Thunderbird, utawa ing papan liya. Siswa sing njupuk kursus apa wae bisa milih ngupayakake kesempatan sinau seumur hidup liyane ing ASU/Thunderbird utawa nggunakake kredensial digital kanggo nggayuh kesempatan profesional anyar.

Basa

  • Arab
  • Bengali
  • wong Burma
  • Ceko
  • Walanda
  • Inggris
  • Farsi
  • Prancis
  • Jerman
  • Gujarati
  • Hausa

  • Hindi
  • Hungaria
  • Basa (Indonesia)
  • basa Italia
  • Jepang
  • basa jawa
  • Kazakh
  • Kinyarwanda
  • Korea
  • Melayu

  • Cina Mandarin (S)
  • Cina Mandarin (T)
  • Polandia
  • Portugis
  • Punjabi
  • basa Romania
  • Rusian
  • basa Slovak
  • Spanyol
  • Swahili

  • Swedia
  • Tagalog
  • Thai
  • basa Turki
  • Ukrainia
  • Basa Urdu
  • Uzbek
  • Vietnam
  • Yoruba
  • Zulu

Sing Butuh

Ing ekonomi global anyar, ngendi teknologi wis ngungsi akeh buruh, entuk skillset siap mangsa iku perlu kanggo loro kesempatan pribadi lan profesional. Nanging akeh banget siswa ing donya sing ora duwe aksess kanggo pendidikan kualitas lan skillsets abad 21st, masalah sing mung bakal exacerbated ing taun teka. 

Panjaluk pendidikan sing luwih dhuwur dijangkepi bakal tuwuh saka udakara 222,000,000 ing taun 202.0 nganti luwih saka 470.000.000 ing 2035. Kanggo nyukupi panjaluk kasebut, donya kudu mbangun wolung universities sing saben ngawula 40.000 siswa saben minggu kanggo sabanjuré 15 taun. Kajaba iku, 90% siswa universitas ing donya ora duwe akses menyang sumber daya utawa pangenalan universitas sing paling dhuwur. Kajaba iku, panjaluk skillet sing dibutuhake kanggo sukses ing ekonomi anyar saka anggota ing dasar piramida ekonomi, kayata pengusaha wanita, diramalake ngluwihi 2-3 milyar wong liyane.

Kabar

Gambar pengumuman 100 Million Learners ing Forum Global kaya sing katon saka ndhuwur

Partner karo kita

Bahan utama kanggo sukses 100M Learners Initiative yaiku kolaborasi karo kemitraan ing tingkat global, regional, lan nasional sing bisa mbantu kita nggayuh 100 yuta siswa ing saindenging jagad. Mitra kasebut bakal mbantu kita nggayuh jaringan siswa ing pasar utama sing wis diidentifikasi minangka prioritas, nyebarake kursus lan terus menehi umpan balik babagan cara kanggo nambah lan nggunakake jaringan kanggo ndhukung siswa. 

Ndhukung inisiatif iki

Hadiah kanggo Francis lan Dionne Najafi 100 Million Learners Global Initiative bakal ngidini para siswa ing saindenging jagad nampa pendhidhikan manajemen global kelas donya tanpa biaya. Dhukungan sampeyan bakal menehi pengalaman sinau kanggo siswa sing bisa nggunakake katrampilan wirausaha lan manajemen kanggo nglawan kemiskinan lan nambah kahanan urip ing komunitas. Sing paling penting, sumbangan sampeyan bakal ningkatake visi Thunderbird babagan jagad sing adil lan inklusif kanthi ngatasi kesenjangan akses pendidikan sacara global. Matur nuwun kanggo pertimbangan lan dhukungan. 

Gambar Grup Acara Nairobi 100ML
Gambar pengumuman 100 Million Learners ing Forum Global kaya sing katon saka ndhuwur

Amplify

Tekan 100 yuta siswa mbutuhake upaya global sing gedhe kanggo nambah kesadaran. Sampeyan bisa mbantu kanthi nyebarake tembung ing jaringan sosial.