Ringkesan

Donya mbutuhake banget generasi pemimpin anyar. Tujuan saka kursus iki yaiku kanggo nguatake para siswa lan profesional ing saindenging jagad dadi pimpinan sing etis, kreatif, lincah lan efektif ing rong kahanan kontekstual kritis: transformasi teknologi Revolusi Industri Keempat bebarengan karo dinamika budaya ing jero lan antarane masyarakat ing Globalisasi. donya. Kursus iki nyedhiyakake siswa lan profesional ing saindenging wilayah kanthi pola pikir lan katrampilan "Digital Global" dadi pimpinan sukses ing abad XXI ngembangake kompetensi ing bidang kayata tujuan lan visi, etika lan integritas, ketangkasan lan ketahanan, inovasi lan kreatifitas. 

Pangembangan kepemimpinan pribadi dioptimalake kanthi refleksi dhasar, kawruh dhiri lan sinau terus-terusan nalika kita sesambungan karo wong liya. Mula, bagean pangembangan pribadi saka kursus iki ngembangake kompetensi introspektif lan mbangun katrampilan sing kalebu landasan konseptual sing adhedhasar fokus sinau pengalaman. Ngrembug babagan kesadaran diri lan liya-liyane lan melu interaksi klompok / tim, uga nindakake evaluasi pribadi lan umpan balik individu. Kita fokus ing kepemimpinan minangka pakaryan, kanthi sakumpulan strategi sing bisa dipelajari ing tingkat pribadi, tim / grup, organisasi, lan sistem.

 

DAFTAR      LOGIN

Isi kursus

  • Kepemimpinan Global ing Revolusi Industri kaping papat lan Anthropocene
  • Kepemimpinan Global (lan Manajemen) minangka Kerajinan Strategi
  • Pikiran Global
  • Ngerti Budaya Nasional
  • Apa Kepemimpinan Kontekstual Budaya?
  • Anjog ing Budaya Panjenengan
  • Anjog kanggo Nggedhekake Dampak Sampeyan - Bagean 1
  • Anjog kanggo Nggedhekake Dampak Sampeyan - Bagean 2
  • Crita Sing Ndorong Tumindak Asli
  • Dadi Pemenang Dina & Sesuk
  • Pendekatan Kepemimpinan kanggo Tantangan Saiki: Kepemimpinan Asli lan Kepemimpinan Distribusi
  • Mbedakake Kepemimpinan Sampeyan: Muter Kekuwatan Sampeyan, lan Mimpin Emosi Negatif
  • Nuntun Krisis Dadi Luwih Kuat
  • Anjog menyang Civility ing Papan Kerja Panjenengan
  • Rencana Pengembangan Kepemimpinan Pribadi

Kurator fakultas

Mansour Jawad

Garvin Distinguished Professor lan Direktur Eksekutif Najafi Global Mindset Institute